Degustuokite nefiltruotą kanapių sėklų aliejų

0,00 EUR

Aprašymas

Kanapių sėklų aliejus gali būti naudojamas kosmetikai bei maistui. Aliejumi galite gardinti salotas, sriubas, košes, padažus, vaisių sultis, šaltus užkandžius. Kanapių sėklų aliejus gali būti naudojamas norint sustiprinti plaukus, suteikti jiem apimties ir blizgesio, augimo skatinimui, lengvesniam šukavimui, taip pat sausos odos priežiūrai – gali būti naudojamas mišiniuose arba grynas.

Sudėtis: 100% kanapių sėklų aliejus.

Maistinė vertė 100g: Energetinė vertė 3699kJ/900kcal,  riebalai 99,98g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8,14g, angliavandenių 0,1g, iš kurių cukrų 0g,  baltymai 0,1g, druska  0,5mg

Kilmės šalis: Lietuva