

Kokoso žiedų cukraus skonis primena karamelę, tad jis puikiai tiks įvairiems desertiniams patiekalams ir desertams gardinti. Tai puiki alternatyva cukranendrių ar paprastam cukrui – be glitimo ir laktozės, nerafinuotas. Gaminamas iš skysto kokoso žiedų nektaro. Kilmės šalis- Indonezija
Sudedamosios dalys - kokosų palmių cukrus, gaunamas iš kokoso palmių žiedų. Laikymo sąlygos- laikyti sausoje, vėsioje, sandarioje vietoje.
Kiekis 250gr
Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė 1301kJ/311kcal
Baltymų 12.7 g, Angliavandenių 63.9 g, iš kurių cukrų
2.1 g, Riebalų 2.2 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
0.3 g, Skaidulinių medžiagų 9.0 g, Natrio 0.003 g,