Vyšnios

6,50 EUR

Aprašymas

Vyšnios 

Universalios, visų mėgstamos uogos - maloniai saldžiarūgščio skonio - itin tinka gardinti desertus, pyragus, ledus. Vyšniose gausu natūralių antioksidantų, skaidulinių medžiagų, vitamino A. Siūlome išmėginti su jogurtu, košėmis, pagardinkite blynus ar pasigaminkite naminį varškės tinginį su vyšniomis ! 

Kiekis: 250 g.

Kilmės šalis: Bulgarija 

Sudedamosios dalys: vyšnios.
Energinė ir maistinė vertė: 1503kJ/354Kcal,
riebalaii 0,10g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgštys
0,00 g, angliavandeniai 85,00g, iš kurių cukrūs
66,60, g, baltymai 2,60g, druska 0,06 g.

Visų pamėgto naminio varškės tinginio receptas. Jums reikės :

400 g varškės

300 g sausainių ''Gaidelis''

1,5 saujos džiovintų vyšnių

3 šaukštai kondensuoto pieno

150 g sviesto ( rekomenduojame naudoti mūsų GHI sviestą )

1 šaukštas grietinės

Gaminkite :

Sutrupinkite sausainius. Džiovintas vyšnias pamirkykite vandenyje ar juodoje arbatoje, kad suminkštėtų. Varškę išsukite su kondensuotu pienu, ištirpintu sviestu ir grietine. Suberkite nusunktas džiovintas vyšnias ir sutrupintus sausainius, išmaišykite. Gautą masę sukratykite i indą išklotą kepimo popieriumi ar maistine plėvele ir suslėkite. Šaldytuve palaikykite bent valandą.  Skanaus !

Jums taip pat gali patikti