Kokosų riešutų aliejus

3,59 EUR

Aprašymas

Nerafinuotas šviežių kokosų aliejus yra laikomas universalia ir ekonomiška kosmetikos priemone, taip pat puikiai tinka kepimui ir maisto gamybai. Kokosų aliejus ypač vertingas, nes padeda išlaikyti drėgmę odoje, kartu ir drėkina, ir minkština odą. O gaminamam maistui suteikia švelnų kokoso poskonį. 

Kilmės šalis: Šri Lanka

Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė 3700kJ/884kcal
Baltymų 0 g, Angliavandenių 0g, iš kurių cukrų    
g, Riebalų 100g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 92g.

Kokoso riešutų aliejus gali būti naudojamas: vegetariškiems, veganiškiems, azijietiškiems patiekalams, saldėsiams, kepiniams ar padažams gaminti. Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, toliau nuo tiesioginių saulės spindulių. Skystėja nuo 24C.
Sudedamosios dalys:  šalto spaudimo tyras nerafinuotas maistinis kokosų aliejus.

Jums taip pat gali patikti