

Abrikosai "Natural"
Gardieji abrikosai pasižymi dideliu mineralų ir vitaminų kiekiu. Šiuose vaisiuose daug vitamino E, C, A, B1, B2, fosforo, taninų, magnio, kalio.
Kilmės šalis: Turkija
Sudedamosios dalys: abrikosai
Energetinė ir maistinė vertė 100g:1009kJ/241kcal,
riebalai 0.5g,iš kurių sočiųjų riebalų rugščių 0.02g,
angliavandeniai 62,6g, iš kurių cukrų 53.4g,baltymai
3.4g, druska 0,02g.Skaidulinės medžiagos 7,3g
Pasigaminkite greitą abrikosinį varškės pyragą su mūsų TIKRAIS džiovintais abrikosais !
Paruošimo laikas apie 1val.
Jums reikės :
2.5 stiklinės |
miltų |
|
200 gramų |
sviesto |
|
1 šaukštas |
grietinės |
|
1 šaukštelis |
kepimo miltelių |
|
ĮDARUI: |
||
500 gramų |
varškės |
|
1 stiklinė |
cukraus |
|
2 vienetai |
kiaušinių |
|
2 saujos |
džiovintų abrikosų |
|
3 šaukštai |
grietinės |
|
1 šaukštas |
krakmolo |
|
šiek tiek |
migdolų drožlių GAMINIMAS 1.
Sviestą išlydome, šiek tiek atvėsiname, dedame į jį grietinę ir išmaišome. Suberiame miltus ir kepimo miltelius ir maišome, kol galėsime minkyti rankomis. Gausime minkštą, riebią tešlą. 1/4 tešlos dedame į šaldymo kamerą. Likusią jos dalį rankomis paskirstome labai plonu sluoksniu ant formos dugno ir apie 3 cm. ant sienelių.
2.
Įdarui varškę pertriname per sietelį ir sumaišome su cukrumi, išplaktais kiaušiniais bei krakmolu ir grietine. Abrikosus supjaustome mažais kubeliais, sumaišome su varške. Pilame įdarą ant tešlos. Imame tešlą iš šaldymo kameros ir burokine tarka sutarkuojame ją ant pyrago viršaus.
3.
Kepame 180° C orkaitėje apie 50 min. kol gražiai pagelsta. Apie 15 min. iki kepimo pabaigos apibarstykite viršų migdolų drožlėmis. Skanaus !
|
Atsiliepimai
Būkite pirmas įvertinti šią prekę !