Atsiliepimai

Įvertinimas 
2023-05-09

Slyvos

PAČIOS SKANIAUSIOS SLYVOS !

Rašyti atsiliepimą

Slyvos "TAYLOR"

Slyvos "Taylor" 

Džiovintos slyvos itin vertinamos dėl jose esančių virškinimą gerinančių medžiagų gausos. Slyvose esantys pektinai gerina žarnyno veiklą, B grupės  vitaminai stiprina nervų sistemą. Slyvos puikus saldus užkandis, derinkite jas su riešutais, dėkite i pyragus ar apkepus. Pagardinkite jomis žalius kokteilius, ar išmėginkite mėsos troškinį su džiovintomis slyvomis ! 

Kilmės šalis: Čilė 

Sudedamosios dalys: džiovintos slyvos
Energetinė ir maistinė vertė 100g:
1019kJ/241kcal, riebalai 0,5g,iš kurių sočiųjų
riebalų rugščių 0,2g, angliavandeniai 54g, iš
 kurių cukrų 54g, baltymai 2,2g, druska 0,23g.
Skaidulinės medžiagos 1,7g

Rašyti atsiliepimą

Slyvos "TAYLOR"

1,89 €

Aprašymas

Slyvos "Taylor" 

Džiovintos slyvos itin vertinamos dėl jose esančių virškinimą gerinančių medžiagų gausos. Slyvose esantys pektinai gerina žarnyno veiklą, B grupės  vitaminai stiprina nervų sistemą. Slyvos puikus saldus užkandis, derinkite jas su riešutais, dėkite i pyragus ar apkepus. Pagardinkite jomis žalius kokteilius, ar išmėginkite mėsos troškinį su džiovintomis slyvomis ! 

Kilmės šalis: Čilė 

Sudedamosios dalys: džiovintos slyvos
Energetinė ir maistinė vertė 100g:
1019kJ/241kcal, riebalai 0,5g,iš kurių sočiųjų
riebalų rugščių 0,2g, angliavandeniai 54g, iš
 kurių cukrų 54g, baltymai 2,2g, druska 0,23g.
Skaidulinės medžiagos 1,7g

Kiekis

100% saugus mokėjimas

Jautienos troškinys su džiovintomis slyvomis jūsų šeimai. Jums reikės :

1 kg jautienos
0,5 kg džiovintų slyvų
2 dideli svogūnai
0,5 stiklinės kokybiško pomidorų padažo ar pomidorų pastos
mėsos arba daržovių sultinio (kiekis priklauso nuo puodo dydžio)
šiek tiek cinamono, šiek tiek imbiero ( rasite mūsų parduotuvėje skyriuje - prieskoniai )
pagal skonį druskos

Gaminkite:

Supjaustykite mėsą ir apkepkite, šiek tiek pasūdykite ir sudėkite į puodą ar troškintuvą. Atskirai apkepkite supjaustytus svogūnus, naudokite šlakelį aliejaus. Sudėkite pomidorų padažą ir dar šiek tiek pakaitinkite. Svogūnų masę paskleiskite ant mėsos. Viską užpilkite sultiniu, kad apsemtų maždaug iki pusės ir uždengus ant nedidelės ugnies troškinkite 30 min. Tada sudėkite slyvas ( jei reikia įpilkite dar sultinio ) ir troškinkite dar 40 min. Pasūdykite, įberkite cinamono, imbiero ir dar patroškinkite 10 min. Patiekite su ryžiais, grikiais ar bulvių koše bei daržovių salotomis. Skanaus !

Jums taip pat gali patikti