Paruošimo būdas: į puodelį įdėti 1 arb. š. gilių kavos, užpilti karštu vandeniu ir pienu (ar kitomis pieno alternatyvomis), išmaišyti. Pagardinti medumi, sviestu ar cinamonu. Tinka ruošti kavos aparatu .Tradicinis ruošimo būdas: į verdantį vandenį įberti 1 arb. š. gilių kavos (250 ml puodeliui) ir virti 3-5 min. Įpilti pieno santykiu 1:1 ir dar virti 1 min. Pagardinti medumi ar kitais saldikliais.
Išeiga 16 puodelių.
Sudėtis: ąžuolo gilių branduoliai. (Sudėtyje gali būti pieno pėdsakų) .
Maistinė vertė (100 g) – 1135 kJ/271 kcal: baltymų 3 g, angliavandenių 55 g, riebalų 5 g.
Kiekis : 100gr
Pagaminta : Lietuvoje .
Atsiliepimai
giliu
labai geras produktas ! rekomenduoju